Σαβ27042024

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01


. - .
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Αθλητισμός Κατηγορίες Μηχανοκίνητος Αθλητισμός


Στόνερ: "Ώρα για γκάζια"

stoner

Ο Κέισι Στόνερ τόνισε ότι η πίστα του Μουτζέλο είναι μία από τις αγαπημένες του, καθώς διαθέτει γρήγορες στροφές. "Έχει πολλά σημεία που ντριφτάρεις τον πίσω τροχό και πολλές αλλαγές κατεύθυνσης", δήλωσε ο Αυστραλός.

Περισσότερα...

Παραμένει "ταύρος" ο Γουέμπερ

weber 0907

Τις καλύτερες μέρες του ζει ο Μαρκ Γουέμπερ καθώς μετά τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Formula 1 υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης με τη Red Bull. "Βρίσκομαι στη Red Bull από το 2007 και έχω καταφέρει να πανηγυρίσω εννιά γκραν πρι σε αυτό διάστημα.

Περισσότερα...

Έχασε το μάτι της η Ντε Βιγιότα

marussia

Σταθερή, αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της Ισπανίδας οδηγού, Μαρία Ντε Βιγιότα. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το δεξί μάτι της.

Περισσότερα...

Ο Αλόνσο "απογείωσε" τους Ισπανούς

alonso-2012

Σε μέρες δύσκολες για τον ισπανικό λαό ο Φερνάντο Αλόνσο, αυτός ο υπερήφανος Ισπανός από το Οβιεδο, γιόρτασε με τους συμπατριώτες του μια εκπληκτική και απρόσμενη νίκη στο Grand Prix της Ευρώπης, στο λιμάνι της Βαλένθια.

Περισσότερα...

Απόλυτη κυριαρχία της citroen στον αγώνα της Νέας Ζηλανδίας

citroen

Η τρίτη ημέρα του αγώνα της Νέας Ζηλανδίας τελείωσε χωρίς καμία έκπληξη εκτός από την έξοδο και εγκατάλειψη δύο ειδικές πριν το τέλος του αγώνα από τον Εσθονό Ott Tanak που βρισκόταν στην Πέμπτη θέση γενικής. Όπως ήταν αναμενόμενο η πρώτη θέση πήγε στον Sebastian Loeb και η δεύτερη στον Mikko Hirvonen τηρώντας και οι δύο της οδηγίες του αρχηγού της ομάδας της Citroen κατά γράμμα.

Περισσότερα...

GP Καναδά: Η σειρά του Χάμιλτον

hamilton canada

Άργησε, αλλά τα κατάφερε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος στο grand prix του Καναδά κατέκτησε την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα και επέστρεψε δυναμικά στη μάχη του τίτλου.

Περισσότερα...

Pole ο Φέτελ στο Μόντρεαλ

vettel

Ο γερμανός οδηγός της Red Bull μετέφερε το προβάδισμά του από το Q2 στο Q3, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:13.905 για να βρεθεί στην κορυφή από την πρώτη του προσπάθεια.

Περισσότερα...

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού