Παρ03022023

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Το ανέκδοτο της ημέρας

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Απίστευτα & Αληθινά Αυτή η ιστορία θα σας κάνει να δακρύσετε


Αυτή η ιστορία θα σας κάνει να δακρύσετε

baby270712

Tο "ευχαριστώ" ενός αγέννητου παιδιού στον γιατρό που το έσωσε!!! Αυτές οι φωτογραφίες άρχισαν να κυκλοφορούν το Νοέμβριο του 2002 και θεωρήθηκαν οι "φωτογραφίες της χρονιάς" . Μία από αυτές δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού NY Times ως σπουδαίο γεγονός.

Η φωτογραφία είναι ενός μωρού 21 εβδομάδων, πριν ακόμη γεννηθεί, το όνομα του οποίου είναι Samuel Armas και είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από διχοτομημένη σπονδυλική στήλη από την οποία δεν θα επιζούσε με τίποτα, παρά μόνο αν το χειρουργούσαν στην κοιλιά της μητέρας του.

Ο Dr. Bruner, μετά από διάφορες έρευνες που είχαν γίνει στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο του Vanderbilt, στη Nashville, δήλωσε ότι ο ίδιος θα μπορούσε να φέρει εις πέρας την εγχείρηση, με το βρέφος στη κοιλιά της μητέρας του. Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης, ο χειρούργος αφαίρεσε την υστέρα με καισαρική και έκανε μια μικρή τομή στον αμνιακό σάκο, μέσω της οποίας μπόρεσε να εγχειρήσει τον μικρό Samuel.

Ο Dr. Bruner τελείωνε επιτυχώς την εγχείρηση, όταν ξαφνικά ο Samuel έβγαλε το μικροσκοπικό αλλά ανεπτυγμένο χεράκι του μέσα από την τομή και γαντζώθηκε από το δάχτυλο του έκπληκτου γιατρού. Ο διάσημος αυτός χειρούργος είπε ότι έζησε την πιο συγκινητική στιγμή ολόκληρης της ζωής του, όταν έννιωσε το χέρι του Samuel να του γραπώνει το δάχτυλο, δείχνοντάς του ευγνωμοσύνη που του χάρησε το δώρο της ζωής.

Βεβαίως ο Dr. Bruner πάγωσε, κοκάλωσε για μερικά δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Samuel συνέχιζε να του κρατράει το δάχτυλο, κάτι που του έδωσε αρκετό χρόνο στο προσωπικό του χειρουργείου ώστε να φωτογραφήσουν το στιγμιότυπο πολύ καθαρά.


Οι εκδότες του περιοδικού NY Times ονόμασαν τη φωτογραφία " Hand of Hope" (Χέρι της ελπίδας). Η μητέρα του είπε ότι έκλαιγε από συγκίνηση για πολλές μέρες βλέποντας αυτή την απίστευτη φωτογραφία. Σήμερα ο samuel είναι ένα υγιέστατο παιδάκι 10 χρονών και έχει μία 100% φυσιολογική ζωή.

Ελπίζουμε η ιστορία του Samuel να άγγιξε την καρδιά σας.

Αυτή η ιστορία θα σας κάνει να δακρύσετε Περισσότερα

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού