Κυρ29012023

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Υγεία


Άλλαξε σχολείο εξαιτίας μιας δερματικής ασθένειας

dermatitida-agoraki

Το 9χρονο αγόρι που θα δείτε στο βίντεο, πάσχει από μια σπάνια δερματική ασθένεια. Το δέρμα του μοιάζει σαν να ξεφλουδίζει, ενώ όταν η πάθηση είναι σε έξαρση, δεν μπορεί ούτε να κουνηθεί από τους πόνους. Οι γιατροί στην πόλη όπου ζει σήκωσαν τα χέρια τους ψηλά και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την αιτία που προκάλεσε αυτό στο δέρμα του.

Περισσότερα...

Εγκρίθηκε η κυκλοφορία του πρώτου τέστ σιέλου για AIDS

hiv-test

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ ενέκρινε την κυκλοφορία του πρώτου τέστ για AIDS που μπορεί να κάνει ο καθένας μόνος, στο σπίτι του, χωρίς συνταγή γιατρού.  Πρόκειται για το τέστ σιέλου OraQuick In-Home HIV Test και η κυκλοφορία του στις ΗΠΑ εγκρίθηκε την Τρίτη. Μέσα σε 20 με 40 λεπτά βγαίνει το αποτέλεσμα. 

Περισσότερα...

Η οδήγηση το καλοκαίρι προκαλεί καρκίνο!

ntalikieris

Στις ομάδες υψηλού κινδύνου είναι οι επαγγελματίες οδηγοί και κυρίως εκείνοι που κρεμάνε το αριστερό τους χέρι έξω από το παράθυρο! Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, ο καρκίνος του δέρματος εμφανίζεται πολύ συχνότερα σε οδηγούς και ειδικά σε αυτούς που σοφάρουν με το χέρι έξω από το παράθυρο.

Περισσότερα...

Επαναλαμβανόμενες ουρολοιμώξεις

ourolimokseis

Η επαναλαμβανόμενη ουρολοίμωξη ή και υποτροπιάζουσα, γίνεται όλο και συχνότερη στις μέρες μας και απασχολεί τόσο τις γυναίκες που πάσχουν, όσο και τον γυναικολόγο που προσπαθεί να τις απαλλάξει από το πρόβλημά τους.

Περισσότερα...

Ιλιγγιωδώς τρέχει ο διαβήτης

lifestyle of diabetes1

Περισσότεροι από 500 εκατομμύρια θα είναι οι πάσχοντες το 2025, εκτιμούν οι ειδικοί.Καθημερινή άσκηση, σωστή διατροφή, απώλεια βάρους και διακοπή του καπνίσματος, είναι οι τέσσερις κανόνες για την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη, της μάστιγας του 21ου αιώνα.

Περισσότερα...

Ινομυώματα: ′Ενα συχνό πρόβλημα

inomioma

Τα ινομυώματα είναι μικρά καλοήθη ογκίδια που βρίσκονται στη μήτρα και έχουν σύσταση που μοιάζει αρκετά με αυτήν του χόνδρου. Η ιατρική τους ονομασία είναι 'λειομυώματα'.

Περισσότερα...

Ερευνητές δημιούργησαν ήπαρ από βλαστικά κύτταρα

ipar

Ιάπωνες ερευνητές δημιούργησαν λειτουργικό ανθρώπινο ήπαρ από βλαστικά κύτταρα, αναφέρει έκθεση, αυξάνοντας τις ελπίδες για την ανάπτυξη τεχνητών οργάνων για όσους χρειάζονται μεταμόσχευση.

Περισσότερα...

Προσοχή στις γυναικείες μολύνσεις του καλοκαιριού

woman-summer

Η καλοκαιρινή περίοδος επηρεάζει βαθιά τη βιολογία της γυναίκας. Δεν είναι τυχαίο ότι κατά τη χρονική περίοδο που ξεκινά μετά τις διακοπές του Πάσχα μέχρι και τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου αυξάνονται οι επισκέψεις γυναικών στα ιατρεία των γυναικολόγων, αλλά και στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων.

Περισσότερα...

Παρατεταμένη έμμηνος ρύση

emminos-risi

Η φυσιολογική έμμηνος ρύση-περίοδος- έρχεται κάθε 28 περίπου ημέρες (24-34) και διαρκεί 4-7 ημέρες. Θεωρούμε φυσιολογική την αιμορραγία όταν η γυναίκα καταναλώνει περίπου 4 σερβιέτες υγείας την ημέρα.

Περισσότερα...

Τσάγκας: Η τροπική νόσος είναι το νέο AIDS;

chagas

Η Τσάγκας, μια τροπική ασθένεια που μεταδίδεται από έντομα, προκαλεί τεράστια ανησυχία, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε ένα επιστημονικό περιοδικό και λέγεται ότι " είναι η νέα μορφή του AIDS στην Αμερική. "

Περισσότερα...

Είναι επικίνδυνη για το έμβρυο η χημειοθεραπεία;

FCDD08D68E2E7A7882EA1C46F034185FΚύηση και χημειοθεραπεία δεν είναι πια αντίθετες έννοιες.

Περισσότερα...

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού