Δευ26022024

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Το ανέκδοτο της ημέρας

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Παράξενα Περίεργα Όταν ο σύζυγος παίρνει την εκδίκησή του...


Όταν ο σύζυγος παίρνει την εκδίκησή του...

ekdikisi

Ένας περιφρονημένος σύζυγος στη Μεγάλη Βρετανία, πήρε την εκδίκησή του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μετά την ανακάλυψή του ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Ο απατημένος σύζυγος κινηματογράφησε το περιστατικό και το ανέβασε στο Youtube, αφού ανακάλυψε το προφίλ της συντρόφου του να υπάρχει σε μια ιστοσελίδα αναζήτησης ερωτικών συντρόφων.

Την ανακάλυψη την έκανε όταν η σύζυγός του Becky Jones, 37 χρονών από το Lincolnshire, άφησε ανοιχτό το προσωπικό της λογαριασμό e-mail, στον κοινό υπολογιστή τους. Στα email της ο απατημένος σύζυγος ανακάλυψε ότι η σύντροφός του αναζητούσε μέσα από την ιστοσελίδα Kissinggates.com, μία ιστοσελίδα για ελεύθερους αγρότες, την αγάπη...Στο προφίλ της παραδεχόταν ότι είναι παντρεμένη για 5 χρόνια με τον σύζυγό της και ότι ο σύζυγός της είναι "απόλυτα ηλίθιος" και "απόλυτα τρελός".

Επίσης στο προφίλ της ανέφερε ότι " ο άνδρας μου δεν ξέρει απολύτως τίποτα για το τι κάνω εδώ" και ότι τα μόνα πράγματα που αγαπάει πραγματικά είναι το αμάξι της και το άλογό της....Ο απατημένος σύζυγος λοιπόν, άφησε ανοιχτό το email της συζύγου του, πήρε μία κάμερα και κινηματογράφησε την εκδίκησή του : "Δυστυχώς για σένα, έχω τα κλειδιά από το υπέροχο κάμπριο Peugeot σου. Ας δούμε τώρα ποιος είναι ο τρελός! " . Στη συνέχεια άνοιξε την οροφή του κάμπριο, πήρε ένα φορτίο κοπριάς (πιθανότατα του αλόγου της) και στόλισε το αμάξι της..."αγαπημένης" του συζύγου... 

Περισσότερα

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού