Δευ26022024

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Αρχική Εσωτερική Επικαιρότητα Ελλάδα Ο επιδειξίας αστυνομικός επέστρεψε στα καθήκοντα του


Ο επιδειξίας αστυνομικός επέστρεψε στα καθήκοντα του

epidiksias

Προτού καλά-καλά κοπάσει ο σάλος που ξέσπασε στην Κύπρο και όχι μόνο, από την αρρωστημένη και ασταμάτητη δράση του αστυνομικού επιδειξία, με απόφαση του το αστυνομικό σώμα, διέκοψε την διαθεσιμότητα του και τον επανέφερε πίσω στο καθήκον, για να προστατεύει και να υπηρετεί.


Όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ο επιδειξίας συνάδελφος τους επέστρεψε στο καθήκον, έμειναν έκπληκτοι.
Μάλιστα ο ψυχίατρος που τον εξέτασε, διαπίστωσε ότι δεν πάσχει απο κανένα ψυχολογικό πρόβλημα και έτσι μπορεί να επιστρέψει στην υπηρεσία.

Ενεργούσε μάλιστα οργανωμένα, σταθμεύοντας το αυτοκίνητο του μακριά από το περίπτερο. Έβγαζε τότε το υπηρεσιακό του πουκάμισο για να μην γίνει αντιληπτή η ιδιότητα του και αφού έμπαινε στο περίπτερο ,άρπαζε ένα περιοδικό ερωτικού περιεχομένου από το ράφι και άρχιζε το σόου.

Πλήρωνε στο ταμείο την υπάλληλο σαν να μην συνέβαινε τίποτε και έφευγε σαν κύριος.

Ο επιδειξίας αστυνομικός επανήλθε στο σώμα στις 28 Δεκεμβρίου όπου υπηρέτησε για τρεις μέρες στο Αρχηγείο αστυνομίας και συγκεκριμένα στα παλιά του λημέρια, στο τμήμα ασφαλείας.
Ωστόσο λόγω αντιδράσεων,κυρίως από γυναίκες αστυνομικούς μετατέθηκε στις 31 του ίδιου μήνα, στον αστυνομικό σταθμό της Πύλης Πάφου,με απόσπαση σε άλλο αστυνομικό πόστο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση λήφθηκε μετά την αποπεράτωση της πειθαρχικής και ποινικής έρευνας εναντίον του, εν αναμονή των όποιων εξελίξεων.

Πηγή :newsit.com.cy

Περισσότερα

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού