Δευ13052024

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01


. - .
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Αθλητισμός Κατηγορίες Ποδόσφαιρο


ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας τρέλαναν τα μωρά σου!

GREECE12

Οι νέοι έγραψαν ιστορία! Αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 45', η Εθνική Νέων νίκησε 2-1 την Αγγλία και προκρίθηκε πανάξια στο μεγάλο τελικό του euro u-19. Σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Μπουγαϊδης και ο Λυκογιάννης.

Περισσότερα...

Στο θρόνο της πάλι η Ισπανία : Νίκησε την Ιταλία στον τελικό 4-0

ISPANIA 2012 MESA

Ιστορία έγραψε η Ισπανία. Με την άνετη νίκη της με 4-0 επί της Ιταλίας στον τελικό του Κιέβου υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της και έγινε η πρώτη ομάδα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις σε Εuro και Μουντιάλ.

Περισσότερα...

Γερμανία-Ιταλία 1-2

germany-italy

Τα δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι έστειλαν την εξαιρετική η Ιταλία στον κυριακάτικο τελικό του Κιέβου απέναντι στην Ισπανία. Η "σκουάντρα ατζούρα" επικράτησε 2-1 της απογοητευτικής Γερμανίας και επέστρεψε σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2006.

Περισσότερα...

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στα πέναλτι

buffon

Η Ιταλία ήταν καλύτερη, έχασε σωρεία ευκαιριών και τελικά προκρίθηκε εις βάρος της Αγγλίας στην διαδικασία των πέναλτι. Στο 4ο προημιτελικό του Euro 2012, βρέθηκαν αντίπαλες η Ιταλία και η Αγγλία με στόχο να κερδίσουν το 4ο εισιτήριο των ημιτελικών του Euro 2012. Έτσι, η Ιταλία θα παίξει με την Γερμανία, στον ημιτελικό της Πέμπτης.

Περισσότερα...

Η Ισπανία έσπασε την παράδοση και προκρίθηκε

xavi-alonso

Η Ισπανία κατάφερε να κερδίσει την Γαλλία με 2-0 στον 3ο προημιτελικό του Euro 2012 και να προκριθεί στον ημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία. Η Ισπανία κατάφερε να κερδίσει για 1η φορά στην ιστορία της σε επίσημο παιχνίδι την Γαλλία, χάρη σε 2 γκολ του Τσάβι Αλόνσο, ο οποίος έφτασε στις 100 συμμετοχές με την φανέλα της Ισπανίας.

Περισσότερα...

Όταν ο Σαμαράς... ξενέρωσε την Μέρκελ

pilavios-panigirizei

Ο Γιώργος Σαμαράς στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μάνουελ Νόιερ και η αντίδραση της Γερμανίδας καγκελαρίου είναι... όλα τα λεφτά. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν πως και πως τον αγώνα της Ελλάδας με την Γερμανία με την ελπίδα να δουν έστω και για λίγο... ξινισμένα τα μούτρα της Άνγκελα Μέρκελ.

Περισσότερα...

Σας ευχαριστούμε μάγκες !

greece-football

Παρόλες τις αντιξοότητες, παρόλο το εχθρικό κλίμα, οι Έλληνες έδειξαν ότι έχουν ψυχή. Δεν πτοήθηκε η εθνική ούτε από την εχθρική διαιτησία, ούτε από τις κάρτες, ούτε από τις αποβολές, ούτε από την αρνητική κρητική. Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, η πολιτική, η οικονομία και το αρνητικό κλίμα που υπάρχει διεθνώς για τους Έλληνες και την Ελλάδα, επιρέασαν και τον χώρο του αθλητισμού.

Περισσότερα...

Ο Ρονάλντο είχε κέφια

ronaldo8

Στον 1ο προημιτελικό του Euro 2012, αναμετρήθηκαν η Τσεχία και η Πορτογαλία. Η Πορτογαλία πήρε την πρόκριση, κερδίζοντας με 1-0 την Τσεχία. Η Πορτογαλία δίκαια πήρε την πρόκριση, αφού ήταν καλύτερη από την Τσεχία, ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο.

Περισσότερα...

H Αγγλία πήρε την νίκη και την πρωτιά στον 4ο όμιλο

rooney1

Ουκρανία και Αγγλία μονομαχούσαν με έπαθλο ένα εισιτήριο για τις 8 καλύτερες ομάδες του Euro 2012. Η Ουκρανία ήθελε, μόνο, την νίκη, ενώ η Αγγλία βολευόταν και με ισοπαλία. Και με την βοήθεια της έδρας, η Ουκρανία πίεσε από την αρχή του αγώνα, αλλά έλειπε ο παίκτης που θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ.

Περισσότερα...

Τέλος καλό, όλα καλά για την Ιταλία

cassano

Τέλος καλό, όλα καλά για την Ιταλία, η οποία κέρδισε με 2-0 την Ιρλανδία. Με την νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την ήττα της Κροατίας από την Ισπανία, η Ιταλία κατέκτησε την 2η θέση στον 3ο όμιλο του Euro 2012. Η Ιταλία ήταν το αφεντικό του παιχνιδιού από την αρχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Ιρλανδίας

Περισσότερα...

Η Ελληνίδα που κλέβει την παράσταση

hellas-ole-ole

Ο κάμεραμαν δεν λέει να «ξεκολλήσει» τα πλάνο από πάνω της. Και ποιος άλλωστε θα του έριχνε άδικο…Θα ήταν άλλωστε αφελές για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του να μην «κολλήσει» σ' ένα τέτοιο πλάσμα.

Περισσότερα...

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού