Κυρ29012023

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Αρχική Εσωτερική Επικαιρότητα Στερεά Ελλάδα Βολεύονταν και με χρυσαφικά οι «δικηγόροι»!


Βολεύονταν και με χρυσαφικά οι «δικηγόροι»!

agrinio190712

Που ακούστηκε οι δικηγόροι να πληρώνονται σε… είδος; Κι όμως, ο ηλικιωμένος που δεν είχε χρήματα για να ξεπληρώσει το χρέος που του είπαν ότι είχε ο γιος του, τους πρότεινε να τους εξοφλήσει σε… χρυσό και το ζευγάρι των απατεώνων δέχθηκε, έστω και κάνοντας τους… δύσκολους!

Οι νεαροί απατεώνες είχαν πάει στο σπίτι του 86χρονου στο Αγρίνιο  παριστάνοντας τους δικηγόρους του γιου του και του είχαν ζητήσει να πληρώσει την υποτιθέμενη οφειλή από τις υπηρεσίες που του παρείχαν, ύψους 500 ευρώ. Όμως, ο ηλικιωμένος δεν κρατούσε χρήματα στο σπίτι και προθυμοποιήθηκε να τους δώσει… δύο χρυσές αλυσίδες λαιμού και δυο χρυσά δαχτυλίδια αξίας 1.000 ευρώ για να γλιτώσει το παιδί του από μπελάδες!

Το ζευγάρι πήρε τα χρυσαφικά και εξαφανίστηκε. Όταν, όμως, αποκαλύφθηκε η απάτη, ο 86χρονος τους αναγνώρισε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων. Πρόκειται για έναν 29χρονο άνδρα και μια 30χρονη γυναίκα, που και άλλες φορές στο παρελθόν έχουν εξαπατήσει ηλικιωμένους στην περιοχή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ η Ασφάλεια τους αναζητά παντού.

Πηγή : protothema.gr

Βολεύονταν και με χρυσαφικά οι «δικηγόροι»! Περισσότερα

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού