Κυρ29012023

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Υγεία Κατηγορίες Ιατρικά Νέα


Άλλαξε σχολείο εξαιτίας μιας δερματικής ασθένειας

dermatitida-agoraki

Το 9χρονο αγόρι που θα δείτε στο βίντεο, πάσχει από μια σπάνια δερματική ασθένεια. Το δέρμα του μοιάζει σαν να ξεφλουδίζει, ενώ όταν η πάθηση είναι σε έξαρση, δεν μπορεί ούτε να κουνηθεί από τους πόνους. Οι γιατροί στην πόλη όπου ζει σήκωσαν τα χέρια τους ψηλά και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την αιτία που προκάλεσε αυτό στο δέρμα του.

Εγκρίθηκε η κυκλοφορία του πρώτου τέστ σιέλου για AIDS

hiv-test

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ ενέκρινε την κυκλοφορία του πρώτου τέστ για AIDS που μπορεί να κάνει ο καθένας μόνος, στο σπίτι του, χωρίς συνταγή γιατρού.  Πρόκειται για το τέστ σιέλου OraQuick In-Home HIV Test και η κυκλοφορία του στις ΗΠΑ εγκρίθηκε την Τρίτη. Μέσα σε 20 με 40 λεπτά βγαίνει το αποτέλεσμα. 

Η οδήγηση το καλοκαίρι προκαλεί καρκίνο!

ntalikieris

Στις ομάδες υψηλού κινδύνου είναι οι επαγγελματίες οδηγοί και κυρίως εκείνοι που κρεμάνε το αριστερό τους χέρι έξω από το παράθυρο! Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, ο καρκίνος του δέρματος εμφανίζεται πολύ συχνότερα σε οδηγούς και ειδικά σε αυτούς που σοφάρουν με το χέρι έξω από το παράθυρο.

Ιλιγγιωδώς τρέχει ο διαβήτης

lifestyle of diabetes1

Περισσότεροι από 500 εκατομμύρια θα είναι οι πάσχοντες το 2025, εκτιμούν οι ειδικοί.Καθημερινή άσκηση, σωστή διατροφή, απώλεια βάρους και διακοπή του καπνίσματος, είναι οι τέσσερις κανόνες για την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη, της μάστιγας του 21ου αιώνα.

Ερευνητές δημιούργησαν ήπαρ από βλαστικά κύτταρα

ipar

Ιάπωνες ερευνητές δημιούργησαν λειτουργικό ανθρώπινο ήπαρ από βλαστικά κύτταρα, αναφέρει έκθεση, αυξάνοντας τις ελπίδες για την ανάπτυξη τεχνητών οργάνων για όσους χρειάζονται μεταμόσχευση.

Τσάγκας: Η τροπική νόσος είναι το νέο AIDS;

chagas

Η Τσάγκας, μια τροπική ασθένεια που μεταδίδεται από έντομα, προκαλεί τεράστια ανησυχία, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε ένα επιστημονικό περιοδικό και λέγεται ότι " είναι η νέα μορφή του AIDS στην Αμερική. "

Τα υπνωτικά χάπια συνδέονται με τον καρκίνο

2A40F8FF92998B71D276B201D4F9955AΠολλοί άνθρωποι εξαρτιούνται από τα υπνωτικά χάπια για να μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ, όμως μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα για πρώτη φορά διαπιστώνει αυξημένο κίνδυνο θανάτου και καρκίνου σε όσους κάνουν συχνή χρήση.

Δεν «κόβεται» το κάπνισμα με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

65E5CAE45AF58D791C344A0C74CC5F45Η Ευρωπαϊκή Πνευμονολογική Εταιρεία (E.R.S) ανακοίνωσε πρόσφατα την επίσημη θέση της αναφορικά με τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Ιδανική για τους μαύρους κύκλους η βιταμίνη Κ

6125D1EF74FDF32E90E99E341A3377F8Μέχρι τώρα ξέρατε ότι η βιταμίνη Ε κάνει καλό στο δέρμα και η βιταμίνη C προλαμβάνει το κρυολόγημα. Μπορούν, όμως, να βοηθήσουν και αλλού.

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού