Κυρ29012023

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Καλλιτεχνικά Κατηγορίες Ελληνική Showbiz Λιποθύμησε από ασιτία ο γιος Έλληνα ηθοποιού


Λιποθύμησε από ασιτία ο γιος Έλληνα ηθοποιού

Μπάρκουλης

Το ότι ο γιος του λιποθύμησε στο σχολείο από την ασιτία, αλλά και ότι έπεσε θύμα bullying από συμμαθητές του, εξομολογείται γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

«Φτάσαμε σε σημείο το παιδί να λιποθυμήσει από ασιτία. Μας τηλεφώνησε ο διευθυντής του σχολείου και μας είπε “ελάτε πάρτε το”», λέει ο Ανδρέας Μπάρκουλης, μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον 13χρονο γιο του, Νικόλα, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, χρειάστηκε να μπει προ μηνών στο χειρουργείο, καθώς πάσχει από την αυτοάνοση νόσο του Crohn.

Επισημαίνοντας ότι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του ήταν όταν αρρώστησε ο γιος του, ο ηθοποιός αναφέρει: «τα περασμένα Χριστούγεννα μπήκε στο νοσοκομείο. Είχε αιμορραγίες και ψυχοσωματικά θέματα. Πέρασε πολλά και ο Νίκος μαζί μας. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να είμαι δίπλα του. Αυτό με έκανε δυστυχισμένο. Με πλήγωσε!».

Παράλληλα, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, αλλά και η σύζυγός του, δεν κρύβουν ότι το παιδί τους έπεσε θύμα bullying από τους συμμαθητές του!

«Στο Δημοτικό πέρασε πάρα πολλά. Να φανταστείτε, μία μέρα που χιόνιζε, ειδοποίησαν τη γυναίκα μου να πάει στο σχολείο γιατί είχαν κυλήσει το παιδί κάτω, στα παγωμένα νερά, το έσερναν για ώρα στο προαύλιο! Όταν πήγε η Μαρία, βρήκε τον Νίκο χωρίς την μπλούζα του, που ήταν μούσκεμα, να προσπαθεί να ζεσταθεί στο καλοριφέρ», αποκαλύπτει ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ενώ η σύζυγος του λέει ότι τα παιδιά πείραζαν τον γιό τους λόγω του… πατέρα του: «του έλεγαν “ο μπαμπάς σου το ψώνιο”, “ο μπαμπάς σου ο γέρος”».

Πηγή: Συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ Weekly»

Λιποθύμησε από ασιτία ο γιος Έλληνα ηθοποιού Περισσότερα

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού