Δευ26022024

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Τεχνολογία


Αδοξο τέλος για σούπερ χάκερ

telos-hacker160712

Εξέλιξε προηγμένο λογισμικό και εισέβαλλε σε κινητά και υπολογιστές, παρακολουθώντας τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και ηλεκτρονικά μηνύματα. Παράλληλα είχε τη δυνατότητα να εντοπίζει τη γεωγραφική θέση του κατόχου. Με ένα... drin drin, κατάφερνε να σπάει το απόρρητο των επικοινωνιών σε κινητά προηγμένης τεχνολογίας.

Περισσότερα...

H Google παρουσίασε ένα νέο βίντεο για το Project Glass.

project glass baby mother 627 355

Η εταιρία για να μπορέσει να κρατήσει το ενδιαφέρον των χρηστών όπως φαίνεται θα κυκλοφορεί ανά τακτά διαστήματα διάφορα βίντεο στα οποία θα παρουσιάζονται οι δυνατότητες των Hi-Tech γυαλιών της.

Περισσότερα...

Το «σωματίδιο του Θεού» αποκαλύφθηκε

higs-bazone

Την ανακάλυψη ενός υποσωματιδίου, που έχει ιδιότητες συμβατές με αυτές που περιγράφει η θεωρία του μποζόνιου του Χιγκς, ανακοίνωσαν οι επιστήμονες του Cern.Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το ένα από τα δύο πειράματα που πραγματοποιούνται στον τεράστιο επιταχυντή σωματιδίων του Cern, το CMS, έχει δώσει τέτοια αποτελέσματα, τα οποία συνιστούν «ανακάλυψη».

Περισσότερα...

«Μαύρο κουτί» και στα αυτοκίνητα!

norway troxaio 578 355

Ονομάζεται eCall και θα μπορούσε να σώσει περισσότερες από 2.500 ζωές το χρόνο! Εξοπλισμένα με το ειδικό σύστημα eCall, το οποίο ειδοποιεί αυτόματα τις αρχές διάσωσης σε περίπτωση πρόσκρουσης, θέλει να είναι όλα τα καινούργια οχήματα από το 2015 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Περισσότερα...

Περιμένουν νέα για το σωματίδιο

aerial oblique

Κορυφώνεται η αγωνία τόσο μεταξύ των επιστημόνων διεθνώς όσο και σε πολλούς απλούς πολίτες, οι οποίοι περιμένουν να μάθουν αν υπάρχει το αποκαλούμενο σωματίδιο του Θεού. Οι επιστήμονες που εμπλέκονται στις έρευνες στο CERN, κοντά στη Γενεύη, ανακοίνωσαν ότι θα γνωστοποιήσουν αποτελέσματα των μελετών τους στο ερευνητικό κέντρο, στις 4 Ιουλίου.

Περισσότερα...

Surface, το πρώτο tablet της Microsoft

surface-microsoft

Μαζί με τα Windows 8 (πιθανότατα τον Οκτώβριο του 2012), σε ανταγωνιστική τιμή, θα κυκλοφορήσει το Surface, το πρώτο tablet που επινόησε, σχεδίασε, κατασκεύασε και θα διαθέσει εμπορικά η Microsoft.

Περισσότερα...

Η κατάληξη “.com” θα αποκτήσει ανταγωνιστές

kataliksi-com

Η κατάληξη των διαδικτυακών διευθύνσεων “.com” πρόκειται να βρεθεί αντιμέτωπη με ανταγωνιστές, μετά την ανακοίνωση ότι έχουν κατατεθεί σχεδόν 2.000 αιτήσεις για νέες καταλήξεις ηλεκτρονικών διευθύνσεων. Ο οργανισμός που επιβλέπει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις και εδρεύει στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε από το Λονδίνο την Τετάρτη τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί.

Περισσότερα...

Ένας απίστευτος καθρέφτης που εξαλείφει τα τυφλά σημεία

HicksMirror1

Από τότε που ο Ray Harroun κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα "Ινδιανάπολη 500" το 1911, πρωτοέβαλε έναν καθρέφτη στο αυτοκίνητό του ώστε να μπορεί να βλέπει τι υπήρχε πίσω του, μέχρι και σήμερα, οι οδηγοί είχαν να ασχοληθούν με το τυφλό σημείο που ο καθρέφτης δεν μπορεί να προβάλει.

Περισσότερα...

Edision Pingulux, με το πολλά υποσχόμενο Spark λειτουργικό

pingulux front

EdisionPingulux, με το πολλά υποσχόμενο Spark λειτουργικό, αλλά και Enigma2 σε dualboot για τους ανήσυχους…Κάθε δέκτης που εμφανίζεται στην Ελληνική αγορά συνήθως μας απασχολεί μία έως δύο φορές «σε όλη την ζωή του». 

Περισσότερα...

Το πρώτο Smartphone με 41MP κάμερα

 

nokia-808-pureview

 

Ήρθε να φέρει την επανάσταση στη φωτογραφία! Το νέο Nokia 808 PureView είναι το πρώτο smartphone με κάμερα 41 MPixels και εξαιρετική τεχνολογία που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες με λεπτομέρεια που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Περισσότερα...

Η λεπτότερη τηλεόραση στο κόσμο από την LG

LG-OLEDΗ LG τα έδωσε όλα αυτή τη φορά και απ' ότι φαίνεται τα κατάφερε! Λίγο πριν παρουσιάσει τη νέα της αποκάλυψη στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης στο Λας Βέγκας, σας παρουσιάζουμε την πιο λεπτή LCD τηλεόραση στον κόσμο με πάχος μόλις 2.6 χιλιοστά!

Περισσότερα...

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού