Κυρ29012023

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Τεχνολογία Κατηγορίες Μεταφορικά Μέσα


«Μαύρο κουτί» και στα αυτοκίνητα!

norway troxaio 578 355

Ονομάζεται eCall και θα μπορούσε να σώσει περισσότερες από 2.500 ζωές το χρόνο! Εξοπλισμένα με το ειδικό σύστημα eCall, το οποίο ειδοποιεί αυτόματα τις αρχές διάσωσης σε περίπτωση πρόσκρουσης, θέλει να είναι όλα τα καινούργια οχήματα από το 2015 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ένας απίστευτος καθρέφτης που εξαλείφει τα τυφλά σημεία

HicksMirror1

Από τότε που ο Ray Harroun κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα "Ινδιανάπολη 500" το 1911, πρωτοέβαλε έναν καθρέφτη στο αυτοκίνητό του ώστε να μπορεί να βλέπει τι υπήρχε πίσω του, μέχρι και σήμερα, οι οδηγοί είχαν να ασχοληθούν με το τυφλό σημείο που ο καθρέφτης δεν μπορεί να προβάλει.

Supersonic Το αυτοκίνητο του μέλλοντος

SUPERSONIC final 01 source

Ο Μάρκο Lukovic - Design Marco, (MA σχεδιασμού βιομηχανικών και καθηγητής) και η ομάδα του από ειδικούς και εμπειρογνώμονες ασχολούνται με επιτυχία σε διάφορους τομείς του σχεδιασμού, όπως:

RYNO, το όχημα του μέλλοντος

ryno-1

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να είχατε ένα ηλεκτροκίνητο σκούτερ; Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ας πούμε κάτι το ιδιαίτερο. Αν και η χρήση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων δεν θα ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς, δεδομένου και του ακριβού κόστους απόκτησης, η ιδέα ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος δεν είναι νέα.

Zero, το ηλεκτροκίνητο όχημα

TAZZARI-ZERO 0007 FULL norm

Το Zero δεν είναι ένα απλό αυτοκίνητο.Φορτίζει από μία απλή πρίζα ρεύματος. Είναι 100% ηλεκτρικό όχημα με κόστος πλήρους επαναφόρτισης περίπου 2 € !!! Το κόστος ανά χιλιόμετρο είναι περίπου  0,0018 €.

Μία ματιά στα τραμ του μέλλοντος

tram tou melontosΤην κυκλοφοριακή συμφόρηση έρχονται να εξαφανίσουν τα τραμ του μέλλοντος, που θα έχουν την δυνατότητα να ενώνονται με τα ήδη υπάρχοντα μέσα μεταφοράς και να μεταφέρουν τους επιβάτες στον προορισμό τους στον μισό χρόνο.

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού