Κυρ24092023

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Διεθνή Κατηγορίες Ασία Έβγαλαν νεογέννητο από τη μηχανική υποστήριξη για χρέος 3,5 δολαρίων


Έβγαλαν νεογέννητο από τη μηχανική υποστήριξη για χρέος 3,5 δολαρίων

thermok26072012

Για ένα χρέος 3,5 δολαρίων νοσοκομείο της Ινδίας έβγαλε βρέφος από τη μηχανική υποστήριξη. Οι αρχές της Ινδίας διέταξαν έρευνα μετά τις καταγγελίες ενός πατέρα ότι νοσοκομείο έβγαλε το νεογέννητο κοριτσάκι του από τη μηχανική υποστήριξη και το άφησε να πεθάνει γιατί δεν τους είχε εξοφλήσει ένα λογαριασμό ύψους 200 ρουπιών, ή 3,5 δολαρίων.

Το βρέφος είχε γεννηθεί πρόωρα και νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο κρατικό νοσοκομείο της Τζαλαντάρ, στο βορειοδυτικό Παντζάμπ.

Το προσωπικό του νοσοκομείου ζήτησε από την οικογένεια να πληρώσει για το ηλεκτρικό ρεύμα για τη συσκευή μηχανικής υποστήριξης.

"Τους παρακάλεσα να την κρατήσουν στο μηχάνημα γιατί δεν είχα τα χρήματα, αλλά αρνήθηκαν και το παιδί μου πέθανε το βράδυ της Τετάρτης. Το δολοφόνησαν για 200 ρουπίες", είπε ο Σαντζίβ Κουμάρ.

Ο υπουργός Υγείας του κρατιδίου, Μάνταν Μόαν Μίταλ διέταξε έρευνα και υποσχέθηκε ότι θα διωχθούν όσοι αρνήθηκαν να περιθάλψουν το παιδί.

Πηγή : news247.gr

Έβγαλαν νεογέννητο από τη μηχανική υποστήριξη για χρέος 3,5 δολαρίων Περισσότερα

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού