Κυρ29012023

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Αρχική Εσωτερική Επικαιρότητα Βόρεια Ελλάδα Στα χέρια της αστυνομίας ο διευθυντής του τελωνείου Ορεστιάδας


Στα χέρια της αστυνομίας ο διευθυντής του τελωνείου Ορεστιάδας

syllipsi226

Με απόλυτη μυστικότητα διεξάγονται οι έρευνες για τις κομπίνες που έστηνε κύκλωμα υψηλόβαθμων τελωνειακών αξιωματούχων. Το κύκλωμα υψηλόβαθμων στελεχών των τελωνείων εξαρθρώθηκε, έπειτα από πολύμηνες έρευνες ΣΔΟΕ - ΕΛ.ΑΣ. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pheme.gr με εντολή του εισαγγελέα συνελήφθη ο διευθυντής του Τελωνείου Ορεστιάδος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δικαστικών, "γα απιστία προς την υπηρεσία και παράβαση καθήκοντος".

Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες τηρούν απόλυτη μυστικότητα για την πορεία και το περιεχόμενο των ερευνών που διεξάγουν.

"Πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα υψηλόβαθμων στελεχών των Τελωνείων, και ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή των ερευνών", επεσήμανε στο Pheme.gr στέλεχος των ελεγκτικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το Pheme.gr η έρευνα αφορά στον εκτελωνισμό εμπορευμάτων που εισάγονταν από την Τουρκία.

Το μεγάλο κόλπο σχετίζεται με τη μη απόδοση ΦΠΑ και τελών, ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ.

Περισσότερα

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού