Κυρ29012023

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Το ανέκδοτο της ημέρας

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Παράξενα Περίεργα Όταν ο φωτογράφος έχει κέφια - μέρος 2ο


Όταν ο φωτογράφος έχει κέφια - μέρος 2ο

n06 3002011-

  Ρωσία, περιοχή της Δυτικής Σιβηρίας, χερσόνησος Τασόφσκυ. Η εκτροφή ταράνδων είναι ένα από τα βασικά μέσα της απασχόλησης για τον γηγενή πληθυσμό της περιοχής αυτής.

Όλα τα κομμάτια των εκτάσεων που είναι κατάλληλες για βοσκή ανατίθονται στις οικογένειες των κτηνοτρόφων ταράνδων, ή αλλιώς τις ταξιαρχίες Σοφκχόζ. Η ελέυθερη βοσκή των ταράνδων προς αναζήτηση λειχήνων, είναι ικανή να διασκορπίσει τους τάρανδους σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων. Εδώ, ο επιστάτης των βοσκών εξετάζει ένα κοπάδι με τη βοήθεια των κιαλιών (φώτο Dmitriy Nikonov).


 n07 1302011-

  Ένα ενήλικο αρσενικό Γκελάντα ξεκουράζεται στο πρόωρο φως της ημέρας στους απότομους γκρεμούς των βουνών της Σιμιέν, στην Αιθιοπία. Αυτό το αρσενικό κέρδισε το δικαίωμά του να ζευγαρώσει μετά την επιτυχία του να "καθαιρέσει" τον παλιό αρχηγό. Τώρα πρέπει να υπερασπιστεί το χαρέμι του, αφενός να σεβαστεί τις "ανάγκες" των θηλυκών και αφεταίρου να αποκρούσει τιςεπιθέσεις των "ανήσυχων" εργένηδων που περιμένουν  την ευκαιρία τους να γίνουν οι ηγέτες του χαρεμιού (φώτο Clay Wilton).


 n08 4102011-

  Μια απροσδόκητη παρενέργεια των πλημμυρών 2010 σε τμήματα του Σίντι, στο Πακιστάν, ήταν ότι εκατομμύρια αράχνες σκαρφάλωσαν στα δέντρα για να ξεφύγουν από την άνοδο των υδάτων των πλημμυρών. Λόγω της κλίμακας των πλημμύρων και το γεγονός ότι πήρε πολύ καιρό να υποχωρήσουν τα νερά, πολλά δέντρα έγιναν έρμαια στους ιστούς από αράχνες. Οι άνθρωποι στην περιοχή δεν είχαν δει ποτέ πριν από αυτό το φαινόμενο, αλλά επίσης ανέφεραν ότι υπήρχαν λιγότερα κουνούπια από ότι θα περίμενε κανείς, δεδομένου του ύψους των στάσιμων νερών που είχε απομείνει. Το ότι δεν υπήρχαν τσιμπήματα από κουνούπια, ήταν μια μικρή ευλογία για τους ανθρώπους που είχαν χάσει τα πάντα στις πλημμύρες (φώτο Russell Watkins).


 n09 1802011-

  Περίεργοι κορμοράνοι παρακολουθούν την έναρξη του  μέρους"Gatorman", του πολύ δύσκολου κολυμβιτικού αγώνα "Λα Χόγια". Οι αθλητές κολυμπούν 3 μίλια από το "Λα Χόγια" μέχρι το "Σκριπς Πιέρ" και πίσω (φώτο Lee Sie)


 n10 2702011-

Το fèllensee βρίσκεται στο κάτω μέρος του hundstei (dog stone) στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας (φώτο Nino Benninger)


 

Περισσότερα

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού