Παρ29032024

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01


. - .
Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Αθλητισμός Κατηγορίες Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Στόνερ: "Ώρα για γκάζια"


Στόνερ: "Ώρα για γκάζια"

stoner

Ο Κέισι Στόνερ τόνισε ότι η πίστα του Μουτζέλο είναι μία από τις αγαπημένες του, καθώς διαθέτει γρήγορες στροφές. "Έχει πολλά σημεία που ντριφτάρεις τον πίσω τροχό και πολλές αλλαγές κατεύθυνσης", δήλωσε ο Αυστραλός.

Ο αναβάτης της Repsol Honda θέλει να αφήσει πίσω του το σοκ του γερμανικού grand prix και να μαζέψει τη διαφορά από τους Χόρχε Λορένθο και Ντάνι Πεντρόσα, οι οποίοι βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας,

"Πάντα μου άρεσε το Μουτζέλο, πήραμε μερικά καλά αποτελέσματα εκεί. Πέρυσι δεν βγήκε το σχέδιό μας αλλά γνωρίζουμε τι πήγε λάθος και ελπίζω φέτος να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Πραγματικά μου αρέσουν οι γρήγορες στροφές, έχει αρκετά σημεία που ντριφτάρεις τον πίσω τροχό και πολλές αλλαγές κατεύθυνσης.

Δεν είναι μικρή πίστα όπου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις μοτοσικλέτες, το αντίθετο μάλιστα... Είναι μια πίστα που μπορείς να ανοίξεις γενναία το γκάζι. Μετά τον απογοητευτικό αγώνα στο Σάχσενρινγκ, θέλω να επιστρέψω στη μοτοσικλέτα και να πάρω πίσω μερικούς βαθμούς για το πρωτάθλημα", ήταν τα λόγια του Κέισι Στόνερ.

Πηγή : contra.gr

Στόνερ: 'Ώρα για γκάζια' Περισσότερα

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού