Κυρ29012023

Τελευταία Ενημέρωση : Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, 16:01

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Τεχνολογία Κατηγορίες Μεταφορικά Μέσα RYNO, το όχημα του μέλλοντος


RYNO, το όχημα του μέλλοντος

ryno-1

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να είχατε ένα ηλεκτροκίνητο σκούτερ; Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ας πούμε κάτι το ιδιαίτερο. Αν και η χρήση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων δεν θα ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς, δεδομένου και του ακριβού κόστους απόκτησης, η ιδέα ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος δεν είναι νέα.

Πως θα σας φαινόταν όμως να έχετε ένα σκούτερ ηλεκτροκίνητο που θα μπορείτε να το πάρετε στο μετρό, να το βάλετε μέσα στο ασανσέρ ή να το βάλετε με ευκολία μέσα στο διαμέρισμα σας.
Πως θα σας φαινόταν να έχετε ένα ηλεκτροκίνητο σκούτερ που θα μπορείτε να το φορτίσετε οπουδήποτε, όπως φορτίζουμε το κινητό μας τηλέφωνο περίπου, μικρό σε όγκο, οικονομικό, ιδανικό στις μετακινήσεις σας μέσα στη πόλη και να έχει ένα τροχό !!! Ναι, καλά διαβάσατε, ένα τροχό. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα προσφέρει το νέο ηλεκτροκίνητο σκούτερ RYNO που θα βγει στη παραγωγή τον Ιανουάριο του 2013.


Η RYNO MOTORS έχει έδρα το Πόρτλαντ των ΗΠΑ και αυτή τη στιγμή είναι στη τελική φάση εξέλιξης του συγκεκριμένου σκούτερ, ενώ η αναζήτηση κατασκευαστή αποδείχτηκε τελικά μία μακροχρόνια διαδικασία η οποία όμως άξιζε την αναμονή.


Έχει αυτονομία 50χλμ. περίπου και μέγιστη ταχύτητα περίπου 35χλμ/ώρα (με πλήρως φορτισμένη την μπαταρία li-ion που τροφοδοτεί το ηλεκτρικό μοτέρ του). Όταν βγει στην αγορά υπολογίζεται να κοστίζει περίπου 3.000 ευρώ, τιμή πολύ δελεαστική, δεδομένου των καινοτομιών που διαθέτει αυτό το όχημα. Δείτε τα εκπληκτικά βίντεο για να καταλάβετε περισσότερα.

Περισσότερα

Ταξίδια

travel-3
Εξερεύνηση στην Ελλάδα & τον κόσμο

Υγεία

teline-2
Οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της υγείας

Τεχνολογία

tech-9
Όλες οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας

Ζωή & Στυλ

JA Teline IV
Ένθετα για καλύτερο τρόπο ζωής & στυλ

Ψυχαγωγία

e-13
Όλες οι εξελίξεις από το χώρο του θεάματος

Αθλητισμός

Αθλητικά
Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο του αθλητισμού